Støttemur i granit

Flot og solid terrænregulering​

Overvejer du at få lavet en støttemur i granit? Så er du kommet til det rette sted. Hos Ribe Brolægning laver vi gerne en flot og solid støttemur af granit i din have, på din ejendom eller hos din kunde.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, som laver terrænregulering for private, firmaer og kommuner. Vi holder til i Ribe, men har også kunder i blandt andet Esbjerg, Bramming, Vejen og omegn.

Spændende terrænregulering af skråninger i haven

Vi er specialister i granit og har mere end 20 års erfaring med at lave støttemure af granit. Støttemure anvendes til afstivning ved niveauforskelle, så skråningen ikke skrider ud. Fordelen ved en støttemur i granit er, at den er robust og har et flot udtryk.

Der kan være mange årsager til at få en støttemur. Ofte benyttes den ud til for eksempel offentlig vej, hvis der er en stor niveauforskel mellem haven og vejen. Dermed kan en større del af haven anvendes fornuftigt.

Det kan også være en have, som ligger på en skråning. Her kan en eller flere støttemure anvendes som en spændende terrænregulering. Samtidig er det muligt at regulere haven ved at fylde mere jord på – dog kan det kræve en tilladelse fra kommunen. Terrænregulering kan endvidere anvendes omkring en terrasse.

Få mere at vide om fordelene ved en støttemur i granit

Vi fortæller gerne meget mere om mulighederne for terrænregulering. Vi kommer også gerne ud til en snak, hvor vi drøfter dine ønsker og behov. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på at anlægge en støttemur i granit i din have.

​Få et uforpligtende og gratis tilbud på dit projekt

​​​Udfyld vores formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt Ribe Brolægning

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 28 92 88 82
kontakt@ribebrolaegning.dk