Vi ligger på knæ for at opfylde dine ønsker

​Flisebelægning

Alt fra indkørsler til gadebelægninger

Skal du have lagt en flisebelægning? Hos Ribe Brolægning ligger vi på knæ for kunderne, når vi laver flise- og granitbelægninger. Det kan være alt fra en mindre indkørsel for en privatkunde til en større gadebelægning for en virksomhed, en kommune eller en anden offentlig myndighed. Vi lægger belægninger i blandt andet Ribe, Esbjerg, Bramming og Vejen samt mange andre steder.

Hvem er vi?

Ribe Brolægning er et belægningsfirma, der er specialiseret i granitbelægninger, men vi har stor erfaring med alle former for brolægning og belægningsarbejde. Vi startede i 2005 og er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der laver sine opgaver til tiden.

Vi lægger vægt på det gode samarbejde og på at have konkurrencedygtige priser. Derudover er vi naturligvis medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for kvalitetsarbejde.

Stor ekspertise med sten- og flisearbejde

Vi tilbyder alt inden for belægning med fliser og sten. Vores speciale er smukke og æstetiske indkørsler, terrasser og havestier med granit. Vi lægger også chaussesten, traditionelle fliser og klassiske SF-sten m.v. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen.

Det kan også være opgaver som f.eks. anlæg af parkeringspladser, torve og fortove samt alle former for kantstenssætning. Der er stort set ingen opgaver, vi ikke har ekspertise med, og som vi ikke kan løse.

Vi lægger vægt på dialog og samarbejde med vores kunder. Din tilfredshed er altid vores førsteprioritet, og vi lægger også vægt på, at du skal være tilfreds over vores arbejde år efter år.

Her belægges Grydergade i Ribe med brosten​.​

Her belægges Dagmarsgade i Ribe med brosten.​

Grundigt arbejde og solide belægninger

Vi har en stor indsigt i jord- og bundforhold. Dermed kan du være sikker på, at belægningen kan holde til regn, frost og andre belastninger år efter år. En belægning kan nemt blive ødelagt eller i al fald ujævn af regn og frost. Flisebelægninger kan også blive ujævne eller ligefrem knække, hvis de ikke ligger på en solid bund.

Hældningen er også vigtig på en flisebelægning. Overfladen skal være plan og flugte med omgivelserne eller huset. Samtidig skal det sikres, at nedbør ikke samler sig, og at vandet løber i den rigtige retning. Det er ikke hensigtsmæssigt med vandpytter – hverken om sommeren eller om vinteren. Dertil kommer, at vandet ikke må løbe ind mod bygningerne, hvor det f.eks. kan gøre skade på soklen.

Hvad koster flisebelægning?

Vores priser for at lægge en flisebelægning afhænger af mange faktorer, f.eks. jordforhold, materialevalg og om der er en gammel belægning, der skal fjernes, før den nye kan lægges.

Med traditionelle betonfliser får du et billigt, men solidt produkt, men hvis du ønsker natursten, som koster noget mere, stiger prisen – de holder til gengæld længere. Det kan også være, at du ønsker spændende mønstre, hvor fliser og sten med forskellige udtryk bliver lagt, så de laver et unikt spil, hvilket naturligvis også kan hæve prisen.

Få et uforpligtende tilbud på en ny belægning

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder og for at høre om vores kompetencer som brolægger. Vi kommer gerne ud til en snak og en gennemgang, hvor vi samtidig tilbyder professionel rådgivning, mens vi lytter til dine ønsker og behov. Herefter kan vi komme med en række løsningsforslag og udarbejde et uforpligtende tilbud på en ny sten- eller flisebelægning.

​Få et uforpligtende og gratis tilbud på dit projekt

​​​Udfyld vores formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt Ribe Brolægning

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 28 92 88 82
kontakt@ribebrolaegning.dk