​Udlejning af pladevibrator til din belægningsopgave

Skal du i gang med en flisebelægning derhjemme i indkørslen, skal du til at lægge en ny fliseterrasse, eller skal du prøve kræfter med andre former for flisearbejde, og vil du sikre dig et flot og stabilt resultat? Så lej en pladevibrator.

Hos Ribe Brolægning har vi mange års erfaring som professionel brolægger, og vi ved, hvad der skal til for, at din flisebelægning kan holde i mange år frem. 

Vi tilbyder blandt andet udlejning af pladevibrator og andet materiel til din belægningsopgave, og vi lejer vores maskiner ud til attraktive priser til både private husejere og forskellige former for erhverv i og omkring Bramming, Vejen, Esbjerg og Ribe.

En pladevibrator er et vigtigt redskab til din belægning

En pladevibrator er uundværlig, når du skal lægge en belægning. For at få et stabilt underlag skal der både lægges et lag stabilgrus og et lag brolæggergrus ud, inden du kan lægge fliserne på, og disse lag grus skal presses hårdt eller stampes for at sikre, at din belægning ikke skrider.​

Det er især særligt vigtigt, når der skal lægges indkørsler, hvor belægningen skal kunne holde til den tunge trafik, der er i en indkørsel, men selvom du blot skal lægge en flisesti rundt om dit hus, kan leje af pladevibrator også være en god ide.

Du sparer dermed dig selv for en masse hårdt arbejde, og samtidig kan du være sikker på, at du får et godt og stabilt underlag til din belægning.

Kontakt os og få et tilbud på vores udlejning af pladevibrator

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig en pris på, hvor meget det vil koste dig at leje en pladevibrator gennem os i den periode, du skal bruge den.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 92 88 82, eller du kan skrive til vores e-mail ribebrolaegning@bbsyd.dk, hvis det passer dig bedre.​ Vores udlejning af pladevibrator er en sikker og hurtig lejning. 

​Få et uforpligtende og gratis tilbud på dit projekt

​​​Udfyld vores formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt Ribe Brolægning

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ribe Brolægning

v/Flemming Hansen

Præstevej 10, 6760 Ribe

Rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 28 92 88 82

E-mail: ribebrolaegning@bbsyd.dk

​CVR: 28367880

Vi er medlem af: