​Udlejning af motorbør – slip for det tunge arbejde

Skal du til at gå i gang med en belægningsopgave i haven eller en byggeopgave på huset, og vil du gerne skåne dig selv for det tunge arbejde? Så lej en motorbør. 

En motorbør er et ideelt alternativ til en trillebør, da den har samme funktion, men du slipper selv for at skulle løfte trillebøren og køre den frem og tilbage med jord, sten, grus eller byggematerialer.

Hos Ribe Brolægning udlejer vi forskellige former for materiel til både privatpersoner og erhverv i Vejen, Bramming, Esbjerg og andre omkringliggende områder, og i den forbindelse tilbyder vi blandt andet også udlejning af motorbør til fordelagtige priser.

Leje af motorbør i høj kvalitet

Vi har selv rigtig mange års erfaring som brolægger, og vi har derfor også et stort udvalg af maskiner i høj kvalitet, som vi lejer ud. En motorbør kan bruges til rigtig mange forskellige projekter, men den er særligt velegnet til de opgaver, hvor du har tunge materialer, som skal fragtes fra ét sted til et andet.​ Her kan udlejning af motorbør være til en stor fordel.

De fleste vognmænd tilbyder levering af materialer som skærver, jord og grus ved skel. Det giver dig en masse tunge arbejdstimer forude, hvis du f.eks. skal flytte de mange kubikmeter grus fra dit skel og om på den anden side af huset, hvor din nye terrasse skal lægges. 

Med en motorbør skal du kun koncentrere dig om at fylde den op – så klarer den selv resten.

Kontakt os og få en pris på vores udlejning af motorbør

Kunne du tænke dig at høre, hvor meget det vil koste dig at leje en motorbør hos os i den periode, du skal bruge den, så hører vi meget gerne fra dig. 

Kontakt os på telefon 75 44 66 20 eller e-mail ribebrolaegning@bbsyd.dk og indhent et uforpligtende tilbud.​ Vores udlejning af motorbør er sikker og hurtig til gode priser - tøv derfor ikke med at kontakte os i dag.

​​Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS tilbud på din leje af motorbør?

​​Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret siden 2005​

like

Specialiseret i granit belægning

tile

Konkurrencedygtige priser

money (1)

Firma

Ribe Brolægning

v/Flemming Lønborg Hansen

​CVR: ​28367880

Vi er medlem af