Udlejning af minilæsser hos kvalitetsbevidst firma​

Leder du efter en virksomhed, der tilbyder udlejning af minilæsser? Så kan vi hjælpe dig. Hos Ribe Brolægning har vi speciale i brolægning og anlægsarbejde, men du kan også leje maskiner hos os. Vi udlejer blandt andet minilæssere til private og erhverv.

Vi ligger i Ribe, men vi lejer også ud til kunder i blandt andet Esbjerg, Vejen, Bramming og omegn. Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, og du kan altid forvente konkurrencedygtige priser.

En lille gummiged med mange anvendelsesmuligheder

Teknisk set er en minilæsser en lille version af en gummiged. Den anvendes til at flytte store eller tunge materialer over mindre afstande eller til andre køretøjer. Minilæssere bliver brugt til vidt forskellige opgaver såsom jord, sten, byggematerialer og byggeaffald.

Minilæsseren er udstyret med en skovl, som kan anvendes til allround-opgaver, men det er let at skifte til andre redskaber. Kontakt os for at høre mere om vores redskaber til minilæssere. Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning om, hvilken maskine og hvilket redskab der egner sig bedst til din opgave.​

Der er mange fordele ved at benytte sig af vores udlejning af minilæsser. Måske er du selv erhvervsdrivende, men ønsker ikke selv at købe en maskine, eller måske mangler du maskiner, hvis du har mange arbejdsopgaver. Det kan også være, at du er privatperson og ønsker at skåne dig selv for tunge løft og manuelt gravearbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på udlejning af minilæsser

Vores priser for leje afhænger blandt andet af, hvor lang tid du ønsker at leje maskinen. Dertil kommer eventuel levering og afhentning. Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi give et uforpligtende tilbud på udlejning af minilæsser.

​Få et uforpligtende og gratis tilbud på dit projekt

​​​Udfyld vores formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt Ribe Brolægning

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ribe Brolægning

v/Flemming Hansen

Præstevej 10, 6760 Ribe

Rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 28 92 88 82

E-mail: ribebrolaegning@bbsyd.dk

​CVR: 28367880

Vi er medlem af: