​Lægning af granitskærver og andre belægningssten

Overvejer I at få et tilbud på lægning af granitskærver? Hos Ribe Brolægning har vi stor ekspertise i brolægning med alle former for granit, chaussesten og brosten for erhverv og offentlige myndigheder. Det kan også være for en privat husejer. Vi udfører lægning af granitskærver i blandt andet Ribe, Esbjerg, Vejen og Bramming samt Trekantområdet med videre.

Speciale i lægning af granitskærver og chaussesten

Vi har mange års erfaring med lægning af granitskærver, chaussesten og andre belægningssten i alt fra private indkørsler til offentlige parkanlæg. Vi har specialiseret os i at anlægning af smukke, æstetiske og solide indkørsler, pladser og offentlige arealer.

Vi udfører brolægningsopgaver såsom:

  • Sætning af brosten
  • Sætning af kantsten
  • Sætning af chaussesten
  • Lægning af granitskærver
  • Andre typer belægningssten​

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst brolægningsfirma. Derfor udfører vi arbejdet til tiden. Dertil kommer, at vi lægger vægt på det gode samarbejde med kunderne. Din tilfredshed giver os faglig stolthed. Samtidig lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser på anlægning og sten, og det gælder alt fra en billig løsning til de langt mere avancerede opgaver.

Få et uforpligtende tilbud på anlægning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om anlægning og belægningssten. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på lægning af granitskærver eller andre typer belægningssten.

Du kan ringe til os på telefon 75 44 66 20 for at høre nærmere eller at aftale et møde hos jer. Du kan også skrive til os på ribebrolaegning@bbsyd.dk.​

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS tilbud på din lægning af granitskærver?

​​​Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret siden 2005​

like

Specialiseret i granit belægning

tile

Konkurrencedygtige priser

money (1)

Firma

Ribe Brolægning

v/Flemming Lønborg Hansen

​CVR: ​28367880

Vi er medlem af